Julkaistu    |  Päivitetty 
Satu Niskanen

Elinvoimainen metsästysseura juhli pyöreitä vuosikymmeniä TILAAJILLE

Rukaveden Erän metsästäjiä palkittiin pronssisin, hopeisin ja riistanhoidon ansiomerkein. Ansiomerkit luovutti Suomen Riistakeskuksen Pohjois-Karjalan piirin alueneuvoston puheenjohtaja Reijo Kortelainen. Satu Niskanen Rukaveden Erän metsästäjiä palkittiin pronssisin, hopeisin ja riistanhoidon ansiomerkein. Ansiomerkit luovutti Suomen Riistakeskuksen Pohjois-Karjalan piirin alueneuvoston puheenjohtaja Reijo Kortelainen.

Rukajärven Erä ry toimii aktiivisesti ja rekrytoi koko ajan mukaan uusia jäseniä. Metsästys kiinnostaa yhä enemmän myös naisia.

Enon vanhin metsästysseura Rukaveden Erä ry vietti lauantaina 70-vuotisjuhliaan Ahvenisella. Paikalla yhtä koko Pohjois-Karjalan vanhimmista seuroista oli juhlimassa oman seuran jäsenten lisäksi yhteistyökumppaneita, kuten rajanaapuriseurojen edustajia. Seuran puheenjohtaja Markku Heiskanen korostikin, että varsinkin väen vaihtuessa on tärkeää päästä tutustumaan ja luomaan kontakteja. Yhteistyö on tärkeää myös yhteisten asioiden eteenpäin viemisen kannalta.

Hae sivuilta