Julkaistu    |  Päivitetty 
Toimitus

Neljännen koronarokotteen rokotusryhmää laajennettiin tänä vuonna 70 vuotta täyttäviin

Koronarokotusryhmää voidaan laajentaa, koska vuonna 1947 ja sitä aiemmin syntyneiden koronarokotusten ajanvaraus on edennyt verkkaisesti. Arkistokuva: Marko Puumalainen Koronarokotusryhmää voidaan laajentaa, koska vuonna 1947 ja sitä aiemmin syntyneiden koronarokotusten ajanvaraus on edennyt verkkaisesti.

Siun sote laajensi tänään maanantaina 16. toukokuuta neljännen koronarokotuksen saajaryhmää. Nyt rokotusajan voivat varata tänä vuonna 70 vuotta täyttävät tai sitä vanhemmat henkilöt, joilla on pitkäaikaissairauksia ja toimintakykyhaasteita.

Vuonna 1947 ja sitä aiemmin syntyneiden neljänsien koronarokotusten ajanvaraus käynnistettiin lauantaina 14. toukokuuta.

– Ajanvaraus on edennyt verkkaisesti, minkä vuoksi rokotusryhmää voidaan nyt laajentaa, Siun soten tiedotteessa todetaan.

Iäkkäille kotihoidon asiakkaille ja omaishoidettaville neljättä rokotetta tarjotaan palvelujen kautta. Iäkkäiden omaishoidettavien rokotusten yhteydessä myös tänä vuonna 75 vuotta täyttävillä omaishoitajilla on mahdollisuus ottaa neljäs rokoteannos. Ajan voi varata myös itse verkosta tai puhelimitse.

Kommentoi

Hae sivuilta